Eksperti za Detekciju Gasa
Detekcija gasa prema vašim potrebama.   

Senzori, Kontroleri, Centrale, Sistemi, Zvučni i Svetlosni Alarmi.
Primena najmodernijih tehnologija. IC - laserski detektori gasa otvorenog puta, IC u tački, katalitički senzori, sistemi za uzorkovanje gasa... Detekcija gasa u tunelima, Detekcija gasa u kotlarnicama. Integracija sa bezapirnim pisačima, protiv požarnim sistemima, PLC, DCS, SCADA, LON, BACNet, Modbus, Fondation Fieldbus, Profibus, HART... i drugim protokolima i sistemima, primena našeg ekspertskog znanja u oblasi detekcije gasa:

 • Ekspertska podrška u aplikacijama: Obučeni i sertifikovani inženjeri od strane fabrike za podršku i kalibraciju detektora gasa.

 • Integracija: Integracija sa drugim sistemima u cilju bolje i veće sigurnosti i efikasnosti a u cilju smanjenja troškova instalacije i održavanja.

 • Konsultacije: Povećajte sigurnost i produktivnost vaše fabrike kroz ekspertsku selekciju i poziciranje detektora gasa i požara kliknite ovde
 • Tehnički Servis i Opcije Podrške uz Honeywell kvalitet

  Održavanje opreme u polju: Oslonite se na naš inženjerski tim da obavi sve vaše potrebe održavanja. Preventivno / korektivno održavanje: Minimizirajte troškove sa redovnim održavanjem. Instalacija i puštanje u rad "commissioning": Radite sa našim Inženjerima da osigurate da vaša oprema bude brzo i lako instalirana. Sistemska integracija. Ekspertska rešenja za integraciju detekcije gasa u postojeću opremu. Produžena garancija: Fleksibilni paketi garancije dizajnirani da pruže dodatnu zaštitu. Project management: Profesionalni, fleksibilni ekspertski menadžment vašeg projekta. Konsalting. Inženjering. Trening. FAT, SAT. Za konkretno rešenje kontaktirajte nas

  Kliknite ovde da bi ste saznali više o detekciji gasa.
  Kliknite ovde da bi ste saznali više o bezžičnoj detekciji gasa.
  Plant & Personal Safety ebook Kliknite ovde / Uputstvo za  čišćenje